Rejestr zmian

17 września 2014 13:31 11 lat temu

Oferty pracy: Ogłoszenie - referent ds. kadr i płac

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:30 11 lat temu

Oferty pracy: Lista kandydatów

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:29 11 lat temu

Oferty pracy: Wyniki rekrutacji

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:28 11 lat temu

Oferty pracy: Kwestionariusz osoby ubiegającej sie o pracę

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:28 11 lat temu

Majątek i finanse szkoły: Majątek i finanse szkoły

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:27 11 lat temu

Rejestry i ewidencje: Rejestry w szkole

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:27 11 lat temu

Duplikaty: Wniosek o wydanie duplikatu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:27 11 lat temu

Archiwum: Archiwum

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:25 11 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:22 11 lat temu

Informacje niejawne: Informacje niejawne

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42156
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::