Rejestr zmian

17 września 2014 13:22 11 lat temu

17 września 2014 13:22 11 lat temu

Elektroniczna skrzynka podawcza: Elektroniczna skrzynka podawcza

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:21 11 lat temu

Profile kształcenia: Profile kształcenia

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:21 11 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:19 11 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:19 11 lat temu

Status prawny: Status prawny jednostki

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:19 11 lat temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:17 11 lat temu

17 września 2014 13:17 11 lat temu

Statut: Statut Technikum Nr 10

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

17 września 2014 13:17 11 lat temu

Statut: Statut Zasadniczej Szkoły Zawodowej Nr 7

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42154
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::