Rejestr zmian

27 marca 2013 15:27 12 lat temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Ogłoszenie

Dodanie załącznika [zal_5.jpg] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 15:27 12 lat temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Ogłoszenie

Dodanie załącznika [zal_4.jpg] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 15:27 12 lat temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Ogłoszenie

Dodanie załącznika [zal_3.jpg] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 15:26 12 lat temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Ogłoszenie

Dodanie załącznika [zal_2.jpg] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 15:26 12 lat temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Ogłoszenie

Dodanie załącznika [zal_1.jpg] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 15:26 12 lat temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Ogłoszenie

Dodanie załącznika [oglosz_2.jpg] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 15:25 12 lat temu

27 marca 2013 15:23 12 lat temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Ogłoszenie

Dodanie załącznika [zal_1.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 15:23 12 lat temu

27 marca 2013 15:21 12 lat temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42137
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::