Rejestr zmian

27 marca 2013 12:29 12 lat temu

Dodanie stanowiska: Zastępca przewodniczacej.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:29 12 lat temu

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:28 12 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Członek Komisji.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:28 12 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Członek Komisji.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:28 12 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:26 12 lat temu

Organy: Dyrektor szkoły

Usunięcie stanowiska.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:26 12 lat temu

Organy: Dyrektor szkoły

Dodanie stanowiska: Dyrektor szkoły.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:06 12 lat temu

Dodanie stanowiska: Sekretarz.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:06 12 lat temu

Dodanie stanowiska: Zastępca przewodniczacej.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:04 12 lat temu

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::