Rejestr zmian

27 marca 2013 15:20 12 lat temu

27 marca 2013 15:19 12 lat temu

27 marca 2013 15:16 12 lat temu

udostępnianie informacji publicznej: Udostępnianie informacji publicznej

Dodanie załącznika [wniosek_o_udostepnienie_informacji_publicznej.rtf] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 13:13 12 lat temu

27 marca 2013 13:12 12 lat temu

27 marca 2013 13:07 12 lat temu

Stanowiska

Zmina danych stanowiska: Sekretarz szkoły.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 13:06 12 lat temu

Stanowiska

Zmina danych stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 13:06 12 lat temu

Stanowiska

Zmina danych stanowiska: Kierownik gospodarczy.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 13:05 12 lat temu

Stanowiska

Zmina danych stanowiska: Główny księgowy.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42137
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::