Rejestr zmian

27 marca 2013 10:11 12 lat temu

27 marca 2013 10:10 12 lat temu

27 marca 2013 10:10 12 lat temu

27 marca 2013 10:07 12 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2012

Dodanie załącznika [raport_13.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 10:07 12 lat temu

27 marca 2013 10:07 12 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2011

Dodanie załącznika [raport_12.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 10:06 12 lat temu

27 marca 2013 10:05 12 lat temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2010

Dodanie załącznika [raport_111.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 10:02 12 lat temu

27 marca 2013 10:02 12 lat temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::