Rejestr zmian

26 marca 2013 15:08 12 lat temu

Statut: Statut Technikum Uzupełniającego nr 12 dla Dorosłych

Dodanie załącznika [st_uzup.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:08 12 lat temu

26 marca 2013 15:08 12 lat temu

Statut: Statut Zasadniczej Szkoły Zawodowej Nr 7

Dodanie załącznika [st_zsz.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:07 12 lat temu

26 marca 2013 15:06 12 lat temu

Statut: Statut Technikum Nr 10

Dodanie załącznika [st_tech.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:06 12 lat temu

26 marca 2013 15:05 12 lat temu

26 marca 2013 15:03 12 lat temu

Jednostki podległe: Technika

Utworzenie jednostki: Technikum Uzupełniające Nr 12 dla Dorosłych.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:03 12 lat temu

Jednostki podległe: Zasadnicze szkoły zawodowe

Utworzenie jednostki: Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 7.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::