Rejestr zmian

26 marca 2013 15:03 12 lat temu

Utworzenie jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:01 12 lat temu

Jednostki podległe: Szkoły

Utworzenie jednostki: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:00 12 lat temu

Jednostki podległe: Technika

Utworzenie jednostki: Technikum nr 10.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:00 12 lat temu

Utworzenie jednostki.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:55 12 lat temu

26 marca 2013 14:49 12 lat temu

26 marca 2013 14:46 12 lat temu

Usunięcie załącznika [kopia_schemat_organizacyjny_szkoly.xls] z dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:46 12 lat temu

Dodanie załącznika [schemat_organizacyjny_szkoly.xls] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:45 12 lat temu

Dodanie załącznika [kopia_schemat_organizacyjny_szkoly.xls] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::