Rejestr zmian

27 marca 2013 09:56 12 lat temu

27 marca 2013 09:56 12 lat temu

27 marca 2013 09:54 12 lat temu

Kontrola zarządcza: Procedura przeglądu i monitoringu Kodeksu Etyki

Dodanie załącznika [procedura.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 09:54 12 lat temu

27 marca 2013 09:41 12 lat temu

Dane główne

Dodanie danych kontaktowych.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 09:40 12 lat temu

Dane główne

Dodanie danych kontaktowych.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:36 12 lat temu

Kontrola zarządcza: Kodeks Etyki

Dodanie załącznika [kodeks_etyki.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:35 12 lat temu

26 marca 2013 15:30 12 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Członek Komisji.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:30 12 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Członek Komisji.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::