Rejestr zmian

26 marca 2013 15:30 12 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:29 12 lat temu

26 marca 2013 15:29 12 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Komisji.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:28 12 lat temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie nowego organu: Komisja Etyki.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:25 12 lat temu

Kontrole w jednostce: Kontrole w jednostce

Dodanie załącznika [kontrole.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:25 12 lat temu

26 marca 2013 15:20 12 lat temu

Dodanie załącznika [kontrole.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:18 12 lat temu

Dodanie dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 15:10 12 lat temu

26 marca 2013 15:10 12 lat temu

Zmiana danych dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::