Rejestr zmian

26 marca 2013 14:44 12 lat temu

Dodanie załącznika [regulamin_organizacyjny.doc] do dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:43 12 lat temu

Dodanie dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:15 12 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Sekretarz szkoły.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:15 12 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Starszy referent ds. kadr i płac.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:15 12 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Kierownik gospodarczy.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:15 12 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Główny księgowy.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:14 12 lat temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Kierownik szkolenia praktycznego.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:13 12 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:12 12 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Magdalena Giełdoń

26 marca 2013 14:11 12 lat temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::