Rejestr zmian

27 marca 2013 13:04 12 lat temu

Stanowiska

Zmina danych stanowiska: Kierownik szkolenia praktycznego.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 13:02 12 lat temu

Zmiana danych dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 13:02 12 lat temu

Dodanie dokumentu.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:52 12 lat temu

27 marca 2013 12:50 12 lat temu

27 marca 2013 12:48 12 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:48 12 lat temu

27 marca 2013 12:47 12 lat temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie nowego organu: Rada Szkoły.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:29 12 lat temu

Dodanie stanowiska: Komisja Rewizyjna.

Autor: Magdalena Giełdoń

27 marca 2013 12:29 12 lat temu

Dodanie stanowiska: Sekretarz.

Autor: Magdalena Giełdoń

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42137
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::