Rejestr zmian

06 lutego 2025 10:05 7 miesięcy temu

Usunięcie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Mariola Weber

06 lutego 2025 10:01 7 miesięcy temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Książki do wycofania wydane w latach 1960-1995

Dodanie załącznika [karty_-_bip_-_zsps_lata_70-951199.doc] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Mariola Weber

06 lutego 2025 10:01 7 miesięcy temu

06 lutego 2025 09:45 7 miesięcy temu

Dodanie nowej zakładki.

Autor: Mariola Weber

06 lutego 2025 09:44 7 miesięcy temu

Usunięcie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Mariola Weber

06 lutego 2025 09:43 7 miesięcy temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Mariola Weber

06 lutego 2025 09:43 7 miesięcy temu

Dodanie załącznika [karty_-_bip_-_zsps_lata_70-951199.doc] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

06 lutego 2025 09:43 7 miesięcy temu

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

06 lutego 2025 09:16 7 miesięcy temu

Zmiana treści zakładki.

Autor: Mariola Weber

06 lutego 2025 09:12 7 miesięcy temu

Dodanie nowej zakładki.

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42127
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::