Rejestr zmian

06 lutego 2025 09:05 7 miesięcy temu

Dodanie nowej zakładki.

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 13:09 8 miesięcy temu

Usunięcie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 13:08 8 miesięcy temu

Dodanie załącznika [klauzula_informacyjna_o_przetwarzaniu_danych_osobowych_na_strone_szko y_bip_1.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 13:08 8 miesięcy temu

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 13:05 8 miesięcy temu

Usunięcie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 13:05 8 miesięcy temu

Dodanie załącznika [klauzula_informacyjna_o_przetwarzaniu_danych_osobowych_na_strone_szko y_bip_1.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 13:05 8 miesięcy temu

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 12:56 8 miesięcy temu

Usunięcie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 12:56 8 miesięcy temu

Dodanie załącznika [klauzula_informacyjna_o_przetwarzaniu_danych_osobowych_na_strone_szko y_bip_1.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 12:56 8 miesięcy temu

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42127
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::