Rejestr zmian

20 stycznia 2025 12:53 8 miesięcy temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 12:52 8 miesięcy temu

Dodanie załącznika [klauzula_informacyjna_o_przetwarzaniu_danych_osobowych_na_strone_szko y_bip_1.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

20 stycznia 2025 12:52 8 miesięcy temu

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

15 listopada 2024 12:10 10 miesięcy temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel matematyki.

Autor: Mariola Weber

15 listopada 2024 12:09 10 miesięcy temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Mariola Weber

15 listopada 2024 12:09 10 miesięcy temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: wicedyrektor, nauczyciel j.polskiego.

Autor: Mariola Weber

15 listopada 2024 12:08 10 miesięcy temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: pedagog specjalny.

Autor: Mariola Weber

15 listopada 2024 12:08 10 miesięcy temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: lekarz weterynarii, nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Mariola Weber

15 listopada 2024 12:07 10 miesięcy temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel j. niemieckiego.

Autor: Mariola Weber

15 listopada 2024 12:07 10 miesięcy temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel plastyki, bibliotekarz.

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42127
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::