Regulaminy

Wyszukiwarka

Wybierz rok

Regulamin Rady Pedagogicznej w ZSPS

Załącznik do UCHWAŁY nr 13-2019/2020 z dnia 18 grudnia 2019 r. REGULAMIN RADY PEDAGOGICZNEJ Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach Uchwalono na podstawie: 1) art. 73 ust. 2 ustawy z 14 grudnia 2016 r.

REGULAMIN ORGANIZACYJNY ZESPOŁU SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO IM. JÓZEFA RYMERA I WOJEWODY ŚLĄSKIEGO W KATOWICACH

REGULAMIN ORGANIZACYJNY ZESPOŁU SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO IM. JÓZEFA RYMERA I WOJEWODY ŚLĄSKIEGO W KATOWICACH ROZDZIAŁ I I. Postanowie

REGULAMIN BIBLIOTEKI SZKOLNEJ W ZESPOLE SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO IM. JÓZEFA RYMERA I WOJEWODY ŚLĄSKIEGO W KATOWICACH

REGULAMIN BIBLIOTEKI SZKOLNEJ W ZESPOLE SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO IM. JÓZEFA RYMERA I WOJEWODY ŚLĄSKIEGO W KATOWICACH Podstawa prawna: USTAWA z dnia 14 grudnia 2016 r. PRAWO OŚWIATOWE (D.U. z 2017 poz. 59) Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej z dnia 1 sierpnia 2017 r. w sprawie szczegółowych kwalifikacji wymaganych...

Regulamin organizowania krajoznawstwa i turystyki w ZSPS

W regulaminie oznaczono: tekst - rozporządzenie obowiązuje klasy starego ustroju (ponadgimnazjalne). Zapisy rozporządzenia zostały dostosowane przez MEN do przepisów obowiązujących szkoły ponadpodstawowe, dlatego w niniejszym regulaminie zapisy dotyczące starego i nowego ustroju szkolnego pokrywają się. tekst – dodano po zmianach...

Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::