Informacja o zużytym sprzęcie - archiwum

Wyszukiwarka

Wybierz rok

Informacja dotycząca zużytego majątku ruchomego pozostającego na stanie ewidencji ilościowej i wartościowej

Informacja dotycząca zużytego majątku ruchomego pozostającego na stanie ewidencji ilościowej i wartościowej

Ogłoszenie

O G Ł O S Z E N I E Na okoliczność zakwalifikowania majątku ruchomego w znacznym stopniu zużytego i nieużytecznego, który może być przydatny innej jednostce budżetowej zgodnie z Zarządzeniem nr 2747/2006 pkt. 12 Prezydenta m. Katowice z dn. 30.06.2006 Wykaz sprzętu do przekazania innej jednostce stanowi załącznik nr 1 Zaintere...

Ogłoszenie

Katowice, dnia 04.11.2011 O G Ł O S Z E N I E Na okoliczność zakwalifikowania majątku ruchomego w znacznym stopniu zużytego i nieużytecznego, który może być przydatny innej jednostce budżetowej zgodnie z Zarządzeniem nr 2747/2006 pkt. 12 Prezydenta m. Katowice z dn. 30.06.2006 Wykaz sprzętu do przekazania innej jednostce stanowi załącznik...

Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::